A XVIII. kerületi csendes, nyugodt, kulturált családi házas lakóövezetben épülő, saját kerttel rendelkező lakásokat kínálunk eladásra. Az ingatlanok átadása 2019. 07,31-.re várható.

Az épülő ingatlanban 3 lakás található, melyek „A +” energiaosztály minősítésűek. A tetőkre telepített napelemeknek köszönhetően a lakások rezsiköltsége szinte a víz és a csatornadíjra korlátozódik, az elektromos fűtés és a lakás egyéb villamosenergia felhasználáshoz szükséges energiamennyiséget a napkollektorok megtermelik. Az épület 30 cm vastag Porotherm Klíma dryfix okos téglából készül (40%-al hatékonyabb hőszigetelés), 10 cm grafitos Dry-vit szigeteléssel és három rétegű hőszigetelő üvegezésű műanyag nyílászárók beépítésével.

Az épületekben elektromos hálózatról táplált infra fólia fűtéses rendszer lesz kiépítve, helyiségenként szabályozható, digitális termosztátok beépítésével. A meleg víz ellátására Ariston típusú, energia-takarékos meleg víz tároló tartály kerül beépítésre.

Ingatlanok kulcsrakészen kerülnek átadásra, a burkolatok választhatók.

A földszinten nappali, étkező – konyha, közlekedő, zuhanyzós fürdőszoba, és egy félszoba található. Az emeleten fürdőszoba és két teljes értékű (vagy 1 + 2 fél szoba) hálószoba helyezkedik el, a megrendelő kérése alapján kialakítva.

A lakások saját kerttel és a kertre néző hátsó terasszal rendelkeznek.

Az “A” lakás 90,05 nm alapterület + kültéri kocsibeálló + 14,71 nm-es tetőterasz + 198 nm saját kert + földszinti terasz . 59,410,000-ft

B- lakás 90,37 nm alapterületű + 14,71 nm fedett garázs + 14,71 nm tetőterasz + 140 nm kert és földszinti terasz. 64,098,000-ft

A “C” jelű lakás 90,05 nm alapterület + 14,71 nm-es fedett garázs + 181 nm saját kert + földszinti terasz.
ELKELT !

A tetőteraszt és a fedett garázst az eladási árképzés során, az alapterület felének mértékében számítjuk be. Tehát a 14,71 nm alapterületű terasz 7,35 nm árában kerül felszámolásra.

A földszinti hátsó terasz alapterületét nem számítjuk be az eladási árba.

A lakások eladási ára bruttó 610.000. Ft / nm.

Megtekintés akár hétvégén is .

Kérdése esetén hívjon bizalommal !

Térkép