GYÖNYÖRŰ IKERHÁZ MINDKÉT LAKÁSA, SAJÁT KERTTEL,TERASSZAL,ÖNÁLLÓ GARÁZZSAL ELADÓ
! 18-kerület frekventált részén családi házas környezetben eladásra kínálok egy nettó 120 nm nagyságú 2 szintes épülő ikerház mindkettő felét. A két ingatlan külön bejáratos, egymástól elkülönítve kerül kivitelezésre Az ingatlan nappaliból és 4 hálószobából 2 fürdőből és egyéb helyiségekből áll.
Fűtése elektromos padlófűtés és inverteres klímával megoldott. A házakhoz tartozik még egy 18- m2 nagyságú önálló garázs is. Az emeleten erkélyek 3-m2, a földszinten terasz-15 m2, kapcsolódik a házhoz. Burkolatok még választhatók. Tágas, világos lakás remek lehetőség nagyobb családok részére.
A vételár tartalmazza a színes falak festését, spot lámpákat mindkét emeleten, elektromosan felnyíló kovácsolt vas kaput
A külső színezés, belső festés is elkezdődött, minőségi burkolatokkal lesz ellátva, a munkálatok nagy ütemben zajlanak !
Elhelyezkedés szempontjából kiváló helyen, 18-kerület központjához közeli csendes utcában, közel orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek, Lőrinci piac , posta, kormányhivatal, utca végén buszmegálló ahonnan a Köki 10-perc utazással elérhető.

A házakra CSOK-Hitel felvehető !
Ha jó helyen, minőségi építésű családi házat keres, jöjjön el, nézze meg nem fog tovább keresni !

Várható átadás 2020 . Május

Az adott ár lakásonként értendő !

Információ, megtekintés esetén kérem keressen, a hét minden napján megtekinthető!

GOVORIM PO RUSSKI

Térkép