Megvételre kínálunk Budapest XVIII. kerületében /Ganztelepen/, kertvárosi övezetben, barátságos, családias környezetben egy kétlakásos társasházat.

Első lépésben a telek megvásárlása történik, így a vevő mindjárt a tulajdoni lapon szerepel teljes jogbiztonsággal.
A telek megvásárlása után a kivitelezési szerződés szabályozza a munkálatok folyamatát.

CSOK igényelhető.
Az épület saroktelken épül így teljes szélességű utcafrontok vannak. A tulajdonosok külön telekrésszel és kizárólagos használati joggal rendelkeznek.

A telekrészek mérete Nettó hasznos alapterület m2 ára vételár
két szinten
A épület: 304m2 148 m2 345000Ft 51.060.000Ft
B épület: 248m2 142 m2 335000Ft 47.570.000 Ft

A vételárak teljes befejezéssel értendők. Lehetőség van szerkezetkész állapotban való átadásra is értékegyeztetéssel.

A duplakomfortos, kétszintes épületek földszintjén nappali-étkező, konyha-kamra, épített zuhanyzós fürdőszoba,2 db WC, háztartási helyiség és garázs áll rendelkezésre.
Az erkélyes emeleti szinten tágas közlekedőből nyílik a három szoba, káddal és épített zuhanyzóval ellátott fürdőszoba, különálló WC, illetve kazán helyiség, valamint gardrób teszi kényelmessé a család életét.

Az építkezés elkezdődött. Tervezett befejezés 2019. I negyedév vége.
A vevőnek lehetősége van a válaszfalak elrendezésének változtatására.
A falak pasztellszínben, a burkolatok 3.500Ft/M2 értékig választhatóak . A szaniterek és szerelvények a részletes műszaki tartalomban leírt összeghatárokig választhatók, valamint egyedi igények és elképzelések is megvalósíthatóak ár-érték kompenzációval.

A ház téglából épül, extra 18 cm-es homlokzati hőszigeteléssel, 6 légkamrás, dupla üvegezésű, műanyag nyílászárókkal, távvezérlésű motoros garázsajtóval, elektromosan vezérelt kerítés kapukkal, a ház homlokzati burkolatával harmonizáló, utcafronti, rusztikus téglakerítéssel deszka betétekkel.
Fűtést- valamint a fürdő meleg vízellátást épületenként egy kondenzációs kombi cirkó gázkazán és meleg víztároló biztosítja. A hőérzet komfortjáról télen padlófűtés illetve radiátorok gondoskodnak. Nyáron a lakások hűsítését a szintenként egy-egy ajándék klíma készülék szolgáltatja.
Elektromos áram és kábel TV földkábelen kerül bevezetésre.

Fizetési ütemezés készültségi fok szerint történik
Ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk rendelkezésre.
További részletekért hívjon bizalommal

Tulajdonságok

  • Várható átadás :2019 Június

Térkép